0 items
€ 0,00
Registreren

 • Zoeken
  Locatie
  select
  Genres
  select
  Periode
  RadDatePicker
  RadDatePicker
  Open the calendar popup.
  Tot:  
  RadDatePicker
  RadDatePicker
  Open the calendar popup.

Heel eventjes maar genieten

Poëzie en tentoonstelling

do 02 feb '23 | 20:00 - 22:00 | Bib Oost 

Online bestellen is mogelijk tot do 02 feb '23 20:00
Beschikbare plaatsen: 43

Ivette Bens uit Oostmalle houdt van kindsbeen af van schrijven en dichten . Ze leest voor uit eigen werk maar geeft ook het podium aan gastdichters Iris Crynen, Ilse Hermans en Ivan Jacobs. Deze poëzieavond is tevens het startmoment voor een tentoonstelling in de foyer met werk van Christel Cop, Jos Jansen, Ilse Hermans, May Bastiaensen, Cindy Berckvens, Nancy Wuyts en Gabriella Segers. Iris en Frederik zorgen voor de muzikale omlijsting.

Bibliotheek

Bestel

concert Trashed Out! met Bark en Hope erodes

vr 03 feb '23 | 20:30 | Klub K 

Online bestellen is mogelijk tot vr 03 feb '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 46

KEMPHE ONDERSTROOM gaat op 3 februari serieus wat voltage door Klub K jagen met oversneden metal van de bovenste plank.

Cultuur

Bestel

De feelgoodshow

comedy avond met Thomas Smith

za 11 feb '23 | 20:00 | gemeenschapscentrum Alice Forceville 

Online bestellen is mogelijk tot za 11 feb '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 54

Comedian Thomas Smith staat al 23 jaar op de planken en behoort tot de crème van de Belgische stand-upcomedians. In 2000 was hij finalist van Humo’s Comedy Cup, en sindsdien maakte hij zeven solocomedyshows en was hij te zien in tal van tv-programma’s. In deze speciaal voor KWB gecreëerde show brengt hij een verzamelwerk van topcomedy, met hier en daar een standpunt en diepgang. In samenwerking met KWB Westmalle en JH Babylon

Cultuur

Bestel

Cursus Start to Run 0-5 km

ma 13 feb '23 - do 04 mei '23 | Atletiekpiste Mariagaarde Instituut 

Online bestellen is mogelijk tot wo 01 mrt '23 00:00
Geen maximum aantal deelnemers

Onder begeleiding van Atletiekclub DAL werk je op een medisch verantwoorde manier aan je conditie zodat je na 12 weken 5 km aan één stuk kan lopen. Je traint 2 keer per week onder begeleiding van AC DAL.

Sport

Bestel

concert Charlie Belair

za 18 feb '23 | 20:00 | Klub K 

Online bestellen is mogelijk tot za 18 feb '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 37

Als tienjarige stond hij al op diverse podia als gitarist(je). Ook zijn dansopleiding bleek erg nuttig want begin jaren ’70 speelde hij mee in musicals als Hair en Jesus Christ Superstar doorheen gans Europa. Als gitarist en percussionist ging hij op toernee met pianist François Glorieux, maar ook met Barry White, Plastic Bertrand, Boogie Boy en zovele anderen. Voor sommigen is Charlie Belair een nieuwkomer, voor velen een reeds lang gevestigde waarde in de wereld van het entertainment. Steph Van Uytvanck wordt ook wel eens de 'muzikale zwerver' genoemd… Deze autodidact is zowel als zanger, harmonicaspeler en toetsenist een muzikaal fenomeen te noemen. Hij bewandelt moeiteloos vele muzikale paden: klassieke muziek, pop, jazz, blues, folk, indi, new wave.... Samen staan zij garant voor een portie muzikaal vuurwerk. Niet te missen !

Cultuur

Bestel

kasteelconcert Matangi Quartet

zo 19 feb '23 | 10:30 | kasteel de Renesse 

Online bestellen is mogelijk tot zo 19 feb '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 78

Cultuur

Bestel

kasteelconcert Edenwood met Blue Light

zo 19 mrt '23 | 10:30 | kasteel de Renesse 

Online bestellen is mogelijk tot zo 19 mrt '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 88

Edenwood zag het levenslicht in 2016 toen Catherine en Wouter repertoire uit de jaren 50 nieuw leven wilden inblazen. Ondertussen heeft het duo al 4 cd’s uitgebracht met muziek voornamelijk uit de vorige eeuw. Ze stellen hun nieuw programma met veel trots aan u voor. De cello van Wouter en de gitaar van Catherine klinken wonderlijk mooi samen in het programma Light Blue: originele, toegankelijke muziek die de verbeelding prikkelt. Droom weg op de muziek van Mathias Duplessy, surf op de Mediterrane golven van Giorgio Mirto en beeld je eigen verhaal in op de filmische partituur van Nathan Kolosko. Catherine Struys op klassieke gitaar en Wouter Vercruysse op cello

Cultuur

Bestel

Koersgeluk

Lezing Manu Adriaens

wo 22 mrt '23 | 20:00 - 22:00 | Bib Oost 

Online bestellen is mogelijk tot wo 22 mrt '23 18:00
Beschikbare plaatsen: 60

In het boek Koersgeluk deelt Manu Adriaens zijn liefde voor het fietsen en combineert hij moeiteloos geluksmomentjes en inzichten op en rond de fiets. Manu maakte van zijn boek ook een interessante lezing. Nee, geen geschiedkundig wielerrelaas, maar wel een peloton van kleurrijke anekdoten, rennersquotes en inspirerende levenslessen. Voor iedereen die houdt van fietsen en de prachtige wielerverhalen!

Bibliotheek

Bestel

concert Percussietrio Hands in Motion

za 08 apr '23 | 20:30 | gemeenschapscentrum Alice Forceville 

Online bestellen is mogelijk tot za 08 apr '23 00:00
Beschikbare plaatsen: 150

Darbuka, gongs, berimbaus, kalimbas, pandeiro, riqq, doholla, bendirs, udu,… Het is een greep uit het instrumentarium van Hands in Motion. Dit percussietrio van muzikanten Simon Leleux (Fabrizio Cassol / I Silenti, Refugees for Refugees), Robbe Kieckens (Lamekan Ensemble, Myrddin De Cauter) en Célestin Massot creëert een grenzeloze klankenwereld. Van Senegal tot Oost-Europa, van Brazilië tot Indië, van het klassiek conservatorium tot de nomadenvolkeren, gevoed door al hun invloeden ontmoeten deze artiesten elkaar in een muzikaal laboratorium waar ze, al jonglerend met codes uit verschillende tradities een nieuwe expressieve ruimte creëren die uiterst hedendaags en vernieuwend is. Minimalistische klanklagen, meeslepende grooves en akoestische trance. Hun muziek is organisch, contrasterend, diep en subtiel tegelijk. Afwisselend creëren ze melodieën en texturen die je kunnen doen denken aan Philip Glass, Mammal Hands of Why the Eye?. De sferen van Hands In Motion nodigen uit tot bewegen en delen.

Cultuur

Bestel

Filosofisch denken voor kinderen van 5 tot 9 jaar

Workshop

di 11 apr '23 | 14:00 - 15:15 | Bib Oost 

Online bestellen is mogelijk tot di 11 apr '23 13:00
Beschikbare plaatsen: 10

Met ‘Waar Dient Het Voor? De workshop!’ activeren we het filosofisch denken en zetten we in op taal-, doe- en kijkplezier. Door laagdrempelig en interactief te werk te gaan, stimuleren we de deelnemers om al spelend de werkelijkheid rondom te herontdekken. De workshop wordt begeleid door Katrin Laureyssens, denkverwonderaar en oprichter van Denkkaravaan in samenwerking met TIPTOE print vzw en is geschikt voor kinderen van vijf tot negen jaar en hun begeleider(s). Ouders van kinderen zijn welkom, maar moeten ook zeker een plekje reserveren bij het inschrijven. Kinderen mogen ook alleen komen.

Bibliotheek

Bestel

Yuku en de Himalayabloem

Filmvoorstelling

do 13 apr '23 | 14:00 - 16:00 | gemeenschapscentrum Alice Forceville 

Online bestellen is mogelijk tot do 13 apr '23 14:00
Beschikbare plaatsen: 85

Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’. Een prachtige animatiefilm met de stemmen van o.a. Bent Van Looy en Gloria Monserez.

Bibliotheek

Bestel

Ben ik wel normaal?

Lezing Tanja Poppe en Ann Ceurvels

do 20 apr '23 | 20:00 - 22:00 | Bib Oost 

Online bestellen is mogelijk tot do 20 apr '23 22:00
Beschikbare plaatsen: 55

Opgelet! In de vrijetijdsbrochure van onze gemeente staat een foutieve datum. De juiste datum is wel degelijk 20 april om 20u in bib Oost. Ann Ceurvels en Tania Poppe schreven samen Ben ik wel normaal? en Niet normaal! en daarin vragen ze zich af wat NORMaal is. Je krijgt kinderen, je leven verandert, je past je aan, je loopt mee, je leven gaat sneller, wordt drukker, je hebt minder tijd, staat meer en meer onder druk...helemaal normaal. Of niet?

Bibliotheek

Bestel
 
 
1 van 1
 
Items per pagina:
select