0 items
€ 0,00
Registreren

concert Trashed Out! met Bark en Hope erodes

vr 03 feb '23 20:30 | Klub K
KEMPHE ONDERSTROOM gaat op 3 februari serieus wat voltage door Klub K jagen met oversneden metal van de bovenste plank.
Cultuur
Beschrijving

Bark, de metal sensatie van ons land stond op kerstavond nog te blinken op nummer 34 in de staalhard 100 op radio Willy.  Uit de krochten van t stad is deze unieke metal band ontstaan maar vergis je niet, de brulboei en frotman Ron Bruynseels is een echte kempenzoon en woont in Lille.  Hij was jarenlang het gezicht van Hard Resistance maar maakt nu met zijn Bark broeders de podia onveilig in binnen en buitenland.   Hun sound laat zich niet vangen in één vakje .. Of Conformity, Pantera, Down, DRI … Allemaal passeren ze de revue.  Deze ‘honden’ hebben bijna twee jaar opgesloten gezeten voor dat verdomde corona virus maar nu zijn ze klaar en om iedereen, corona incluis, omver te blazen met hun loeiharde metal anthems!  Hun nieuwste plaat ‘Rambler of Aeons’ is een pareltje!

 

HOPE ERODES timmert ook al even aan de weg en deze lokale helden trekken de boel op gang op onze metal avond.  Ook zij zij niet voor één hokje te vangen … death en trash metal met een hoek er van af … al de bandleden hebben hun sporen verdient in de lokale ondergrond maar dat ze je een klap van jewelste zullen verkopen staat als paal boven water.  Met groepsleden uit Zoersel, Brecht en Malle zijn wij maar wat blij dat ook zij de kans krijgen om voor hun thuis publiek de versterkers op 10 te blazen.

 

Je kaartje en plaats reserveer je voor slechts 10 euro. voorverkoop start op maandag 8 januari!  Aan de dagkassa betaal je 12 euro. We gooien de poorten om 19 uur open zodat je rustig de tijd krijgt om je plaats uit te kiezen.  De eerste band zal om 20.30 uur aftrappen!

Klub K: Lierselei 19 - 2390 Malle,
Prijzen
Voorverkoop € 10,00